Beliggenhet

På Sydskogen i Moss kommer det 15 nye eneboliger i kjede på det som tidligere het Thorbjørnsrød Gård. Gårdstunet utgjør ca. 4,5 mål tomt og kan friste med gode solforhold og en landlig beliggenhet, samtidig som det er sentrumsnært.

Sydskogen er et boligområde ca. 3 km nord-øst for Moss sentrum. Omgivelsene består av blandet bebyggelse av leiligheter, tomannsboliger og eneboliger.

Området har nærhet til Vansjø og ligger tilbaketrukket til med et fredelig preg. Sentrum av Moss er innenfor en liten sykkeltur, lett tilgjengelig også med buss fra bussholdeplass i Bjørnåsveien like ved.

Sentrumsområdet byr på et godt utvalg av forretninger og de fleste typiske
byfasiliteter, inkludert gågate, stort kjøpesenter med bussterminal, kino, bibliotek, jernbanestasjon og mange kulturelle tilbud. Her finner du noe for enhver smak!

Via Øreveien er det kort vei til handelsområdet rundt Varnaveien og City Syd, med en rekke varehus innenfor sport, elektronikk og interiør. Her finner du også treningssenter, bowlinghall samt Rygge Storsenter med Vinmonopolet.

Nærheten til Vansjø betyr samtidig gode tur- og rekreasjonsmuligheter, mens Nesparken byr på bademulighet og underholdning i sommerhalvåret.

Mossemarka rett nord for sentrum gir deg utallige utfluktsmuligheter gjennom de ulike årstidene, inkludert oppkjørte skiløyper når forholdene tillater det.

For pendlere er både Oslo og Halden kun 45 minutter unne med tog, bil eller buss. Enkel adkomst til E6 fra boligene.

Dagligvarehandelen kan gjøres på Rema 1000 eller Meny på Mosseporten. Senteret kan også friste med butikker, kaféer og apotek.